- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • El paper de la família en l’escola inclusiva andorrana

  El paper de la família en l’escola inclusiva andorrana

    15 de desembre, 2017 - 10:40  |     Educació

  “L’activitat educativa s’adreçarà a la consecució de les finalitats següents: formar els infants i els joves en el respecte de la diversitat i dels drets i llibertats fonamentals, i en l’exercici de la tolerància i la llibertat, dins els principis democràtics de convivència i pluralisme.”

  Article 3, apartat h, de la Llei qualificada d’educació

 • Porta tot l'hivern amb mocs: com tractar-los

  Porta tot l'hivern amb mocs: com tractar-los

    07 de desembre, 2017 - 10:57  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  "Porta tot l'hivern amb mocs”, “i pels mocs no em dones res?”, “Tinc por que el refredat li baixi al pit.” Us sona? Si sou pares, segurament sí. Al nas dels infants, els mocs hi viuen de manera més o menys permanent d’octubre a març.

 • Què diantre és una 'blockchain'?

  Què diantre és una 'blockchain'?

    27 de novembre, 2017 - 17:03  |     Ciència i tecnología

  Aquesta és una de les paraules del moment, segur que n'has sentit a parlar. Però saps realment què és una 'blockchain'?

 • Complements per a un look perfecte tardor-hivern

  Complements per a un look perfecte tardor-hivern

    23 de novembre, 2017 - 09:14  |     Tendències

  Els complements són una de les claus per aconseguir un look perfecte. Una  bossa de mà, una joia, unes sabates o fins i tot unes ulleres de sol, són complements capaços d'aixecar el més senzill dels outfit. Aquesta temporada els barrets, les boines,  de barrets de llana amb pom-pom i els abrics fur coat, són alguns dels must que més veuràs pels carrers d'Andorra

 • Ni amb tu, ni sense tu

  Ni amb tu, ni sense tu

    16 de novembre, 2017 - 18:10  |     Psicologia

  -Com t’he trobat a faltar...
  -Aquest cop sí, aquest cop ens en sortirem... estem fets l’un per l’altre.