- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

Complements per a un look perfecte tardor-hivern

  Blog RTVA » Tendències   23 de novembre, 2017 Complements per a un look perfecte tardor-hivern

Els complements són una de les claus per aconseguir un look perfecte. Una  bossa de mà, una joia, unes sabates o fins i tot unes ulleres de sol, són complements capaços d'aixecar el més senzill dels outfit. Aquesta temporada els barrets, les boines,  de barrets de llana amb pom-pom i els abrics fur coat, són alguns dels must que més veuràs pels carrers d'Andorra

Altres objectes de desig

La bota o botí mitjó és la tendència que arrasa aquest hivern. Són un must hivernal que veuràs per tot arreu, i si fas una volta per les botigues low cost de capçalera les trobaràs en tots els colors. La mida va des del minibotí a la bota mosquetera maxi XL amb taló o sense, això ja és una opció personal.

Una altra tendència per a aquest hivern és la jaqueta de quadres, un estampat que s'ha convertit en un dels imprescindibles. Els vam veure l´any passat, però aquesta temporada la tendència ha arrelat i les botigues s’han omplert de quadres, sobretot en americanes, blazers, pantalons i vestits sencers.

Que el fred no serveixi d'excusa per no anar a la moda, sinó tot al contrari. No renunciïs a les tendències i pren nota de tots els accessoris que et proposem. Segur que seràs el centre de totes les mirades..

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de Punkarrillas.com