Som petits, però volem ser grans

Som petits, però volem ser grans

Avui s'inauguren els Jocs dels Petits Estats d'Islàndia 2015. Com passa cada dos anys, serà una de les grans cites del calendari esportiu andorrà. La nostra delegació serà de 40 esportistes i durant una setmana tots ells defensaran la samarreta del país com si fos la darrera vegada que competeixen per Andorra.

És evident que alguns aconseguiran tornar a casa amb una medalla penjada al coll, i altres, s'hauran de conformar amb haver viscut una experiència inoblidable. Però tots estaran una setmana sencera representant-nos a nivell esportiu davant d'altres estats, que tot i ser també petits, tenen molt més potencial que nosaltres.

Però sigui davant el minúscul Mònaco, o bé davant el temut Montenegro, o el local Islàndia, els andorrans buscaran competir, superar-se i superar el rival. Portar el nom del país com més amunt millor, i això, és una cosa que sempre se'ls podrà agrair.

A partir d'avui, podem estar orgullosos perquè passi el que passi aquesta setmana a Islàndia, Andorra donarà el millor que té.

Som-hi nois!!!

Un article de Xavi Bonet

Contingut relacionat:

Segueix el dia a dia dels nostres esportistes als Jocs a Andorra Difusió

Comparteix: