Andorra obre amb victòria el Campionat d'Europa C sub-16 de bàsquet

Andorra ha obert el Campionat d'Europa C sub-16, que organitza, a

Andorra ha obert el Campionat d'Europa C sub-16, que organitza, amb victòria. Ho ha fet per un ajustat 55 a 52 contra Albània. Als de Xavi Luque se'ls va complicar un duel que van tenir dominat fins al darrer quart. Avui segon partit contra San Marino.

Andorra ha debutat contra un dels rivals més temuts del grup. A més ho feia amb una selecció marcada per la joventut. Tots aquests dubtes van quedar ràpidament dissipats amb la bona sortida dels de Xavi Luque.

Al descans els tricolors dominaven per un clar 32 a 18. Després d'un tercer quart ajustat es va arribar al darrer parcial amb 49 a 37 a l'electrònic. A partir d'aquí tot es va complicar, l'equip andorrà va acusar la davallada física i es va quedar en només sis punts en l'últim quart. A poc a poc Albània es va anar acostant i Andorra es va quedar clavada en 55 punts. Ja que no es podia anotar els de Xavi Luque van acabar guanyant el partit des de la defensa. Sonava la botzina amb el definitiu 55 a 52.

Triomf cabdal per les aspiracions locals a l'Europeu C. Aquest dilluns a les 19h, segon partit contra San Marino, que encara no ha debutat.