- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Besolí: "Poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular"

  Esports   09 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Marcel Besolí ha completat un excel·lent ral·li de Catalunya. Victòria en la seva categoria després d´una sòlida actuació, passant per davant de participants teòricament més poderosos.

Una avaria va deixar Marcel Besolí fora del Catalunya l´any passat tot just començar. I avui el pilot pot lluir trofeu. Primer de la seva categoria, l'RC4, que comptava amb una quinzena de participants. Besolí ha destacat que "després de 10 anys competint, poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular".

Màxim nivell al Catalunya, amb els millors especialistes i amb trams com el de la Terra Alta, el primer dia, que demanava gairebé quaranta quilòmetres de concentració i bones mans. El pilot ha explicat que "al final dels trams els temps eren molt bons". S'ha mostrat molt satisfet d'haver-lo afrontat tenint en compte la llargada i les condicions del terreny.

El motor és complicat i car, i la bona actuació al Catalunya no garanteix res a Marcel Besolí. Ara estarà centrat en l'Escola de conducció sobre gel que engega al desembre. El futur és a l'aire. Besolí reconeix que "després del resultat els patrocinadors estan contents i pot sortir alguna cosa més", però espera que acabi la temporada per decidir-ho.

Les ganes de volant mai no desapareixen. El Catalunya ha estat la seva aposta d'aquest any, i Marcel Besolí ha complert amb escreix.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa/WRC