- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Besolí: "Poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular"

  Esports   09 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Marcel Besolí ha completat un excel·lent ral·li de Catalunya. Victòria en la seva categoria després d´una sòlida actuació, passant per davant de participants teòricament més poderosos.

Una avaria va deixar Marcel Besolí fora del Catalunya l´any passat tot just començar. I avui el pilot pot lluir trofeu. Primer de la seva categoria, l'RC4, que comptava amb una quinzena de participants. Besolí ha destacat que "després de 10 anys competint, poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular".

Màxim nivell al Catalunya, amb els millors especialistes i amb trams com el de la Terra Alta, el primer dia, que demanava gairebé quaranta quilòmetres de concentració i bones mans. El pilot ha explicat que "al final dels trams els temps eren molt bons". S'ha mostrat molt satisfet d'haver-lo afrontat tenint en compte la llargada i les condicions del terreny.

El motor és complicat i car, i la bona actuació al Catalunya no garanteix res a Marcel Besolí. Ara estarà centrat en l'Escola de conducció sobre gel que engega al desembre. El futur és a l'aire. Besolí reconeix que "després del resultat els patrocinadors estan contents i pot sortir alguna cosa més", però espera que acabi la temporada per decidir-ho.

Les ganes de volant mai no desapareixen. El Catalunya ha estat la seva aposta d'aquest any, i Marcel Besolí ha complert amb escreix.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa/WRC