- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Besolí: "Poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular"

  Esports   09 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Marcel Besolí ha completat un excel·lent ral·li de Catalunya. Victòria en la seva categoria després d´una sòlida actuació, passant per davant de participants teòricament més poderosos.

Una avaria va deixar Marcel Besolí fora del Catalunya l´any passat tot just començar. I avui el pilot pot lluir trofeu. Primer de la seva categoria, l'RC4, que comptava amb una quinzena de participants. Besolí ha destacat que "després de 10 anys competint, poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular".

Màxim nivell al Catalunya, amb els millors especialistes i amb trams com el de la Terra Alta, el primer dia, que demanava gairebé quaranta quilòmetres de concentració i bones mans. El pilot ha explicat que "al final dels trams els temps eren molt bons". S'ha mostrat molt satisfet d'haver-lo afrontat tenint en compte la llargada i les condicions del terreny.

El motor és complicat i car, i la bona actuació al Catalunya no garanteix res a Marcel Besolí. Ara estarà centrat en l'Escola de conducció sobre gel que engega al desembre. El futur és a l'aire. Besolí reconeix que "després del resultat els patrocinadors estan contents i pot sortir alguna cosa més", però espera que acabi la temporada per decidir-ho.

Les ganes de volant mai no desapareixen. El Catalunya ha estat la seva aposta d'aquest any, i Marcel Besolí ha complert amb escreix.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa/WRC