Brillant MoraBanc Andorra (102-92)

El MoraBanc Andorra tanca la primera volta de la Lliga Endesa amb una extraordinària victòria, l'octava del curs (8-9), derrotant el Barça Lassa. L'equip del Principat ha arribat a guanyar de 24 punts en el tercer quart. Landing Sané MVP amb 17 punts (4/5 en triples) 22 de valoració

Després de dues derrotes consecutives contra San Pablo Burgos i Movistar Estudiantes, el MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb el triomf, i quin triomf, en l'última jornada de la primera volta. Extraordinària victòria de l'equip de Joan Peñarroya per afrontar amb més confiança la segona volta del campionat

En una Bombonera plena fins als topalls, el partit de la dissetena jornada de la Lliga Endesa ha començat amb un MoraBanc Andorra embogit i desenfrenat en atac arribant a tenir una màxima de 21 punts (33-12) amb un un gran Landing Sané (4/4 en triples). El 33-14, 40/0 en valoració al final del primer quart, ho diu absolutament tot. En el segon, el Barça ha començat a defensar com no ho havia fet en els primers deu minuts, i de la mà de Thomas Heurtel (14 punts al descans) els blaugrana han reaccionat amb un 8-20 de parcial. 45-39 al descans.

En la segona meitat el MoraBanc Andorra ha tornat a sortir endollat amb un 6-0 de parcial amb dos triples consecutius que ha obligat a Sito Alonso a demanar temps mort. Amb un 51-39 d'inici, l'equip tricolor ha tornat a recuperar les bones sensacions, la confiança i l'encert arribant a tenir una màxima de 24 punts (73-49) a la recta final del tercer quart (77-54). En els últims deu minuts, l'equip de Joan Peñarroya ha sabut jugar amb el temps davant un Barça Lassa irregular, sense continuïtat, que ha acabat maquillant el resultat (102-92). Jaka Blazic màxim anotador amb 20 punts. La mala notícia, la possible recaiguda de Moussa Diagné de la seva lesió muscular

El MoraBanc Andorra començarà la segona volta jugant dissabte que ve en la pista del Montakit Fuenlabrada (19h) en directe per Ràdio Nacional i www.andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino
Imatge: MoraBanc Andorra