Cinquena victòria consecutiva d´un Andorra que sap patir contra el Borges Blanques (1-0)

Cinquena victòria consecutiva d´un Futbol Club Andorra que continua en ratxa. Els de Candi Viladrich s´han imposat en el primer partit de la segona volta a Borda Mateu contra el Borges Blanques, per 1 a 0, i es consoliden a la zona alta de la classificació a la Primera Catalana.

L´Andorra ha pogut avançar-se al minut 16 en una gran combinació col·lectiva. Ricard Fernández obre el joc per a Txus Rubio, el lateral canvia de banda i troba Cristian Martínez, que fa la passada enrere i Ludo, venint del darrere, engalta una canonada que el porter del Borges Blanques desvia a córner. En una primera part sense gaires ocasions per a cap equip, Ricard n'ha tingut una altra de ben clara, amb un xut ras que surt desviat per poc.

A la segona part el Borges ha pujat línies i Ferran Pol ha neutralitzat aquesta rematada a boca de canó. En l´atac posterior de l´Andorra, Àlex Sánchez veu la desmarcada de Ricard Fernández per l´esquerra, el ´Cucu´ es planta sol davant del porter i el supera amb un xut per baix. S´havien jugat només 11 minuts de la segona part i l´Andorra ha hagut de patir per mantenir la renda.

Al minut 68 Aleix Viladot patia un fort cop a la zona intercostal i havia d´abandonar el camp en llitera. Les proves a l´hospital han descartat cap lesió, però la forta contusió l´afegirà alguns dies a la llarga llista de baixes de Candi Viladrich, que ha fet debutar el recent incorporat Joel Martínez.

Les dues últimes ocasions han estat de l´Andorra en dos contracops amb assistències de Cristian Martínez. La primera per a Txus Rubio, que atura el porter del Borges Blanques. I la segona, que no ha pogut aprofitar Aaron Sánchez. Al final, tercera victòria en tres partits amb Viladrich a la banqueta i cinquena consecutiva de l´Andorra, que a falta dels resultats de la jornada es posa a tres punts del lideratge. L´alegria del vestidor, que continua fent pinya, està més que justificada.

Imatges: Vicente Bellot i Enric Fernández