Debut amb victòria del VPC a Promoció d'Honor contra el Lezat

El VPC Andorra ha debutat amb victòria aquesta tarda a Promoció d'Honor. Els andorrans han derrotat el Lezat 29 a 24 en un partit marcat per la igualtat. El triomf aconseguit ha estat el més positiu, després dels 80 minuts ha quedat demostrat que encara hi ha molta feina a fer. L'equip ha mostrat símptomes de renovació important respecte a altres temporades.
El VPC Andorra ha saltat al terreny de joc amb molts jugadors nous i una nova dinàmica. Manolo Romo presenta un equip més ràpid i amb predisposició per fer moure l'oval. Això ha estat així però també s'ha traduït en una major feblesa defensiva. En la primera meitat només hi ha hagut penalitats, en aquesta faceta ha destacat pel percentatge d'encert el nou fitxatge del VPC Josep Maria Simon. L'Andorra s'ha avançat 6 a 0 però el Lezat ha remuntat arribant al descans amb un mínim avantatge de 9 a 12.
La segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica, una penalitat per banda per col·locar el 12 a 15 al marcador. En aquests moments ha arribat l'explosió ofensiva dels andorrans. Un primer assaig del paquet anotat per Jambrulidze i un segon que vindria a ser la definició del que vol arribar a ser aquest equip. La pilota ha circulat a gran velocitat d'una banda a l'altra de l'Estadi Nacional. Al final ha estat un cop més Jambrulidze l'encarregat de plantar la pilota. Un assaig que a 15 minuts del final, amb 26 a 18, gairebé era la sentència. El VPC s'ha tornat a espessir en els darrers minuts per acabar guanyant el partit amb el definitiu 29 a 24.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Lluís Calvo