- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Podis andorrans a la Volta als Ports

  Esports   16 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

La cerimònia dels podis ha tancat una gran jornada de ciclisme a La Volta als Ports.

La campiona d'Espanya, Sheyla Gutiérrez, ha estat la vencedora del recorregut llarg en categoria femenina, amb un temps de 4 hores i 44 minuts. Dues de les representants andorranes més destacades han estat Iolanda López, que s´ha imposat en el recorregut mitjà, de 81 quilòmetres, i Maria Fargues, tercera al llarg.

Els corredors de casa també han ocupat les tres places del podi masculí en el recorregut mitjà, amb la victòria d'Iñaki Martínez, la segona posició d'Albert Turné i la tercera de Fabio Rolo. En el recorregut mitjà femení, Laura Camps ha estat tercera. També han pujat al podi Yolanda Maireles i Tamara Tovar, segona i tercera, respectivament, en el traçat de 53 quilòmetres.

Tampoc han faltat cares conegudes com el pilot de MotoGP resident Àlex Rins, segon en el recorregut de 53 quilòmetres. El balanç de l'organització no podia ser més positiu.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà