- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Podis andorrans a la Volta als Ports

  Esports   16 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

La cerimònia dels podis ha tancat una gran jornada de ciclisme a La Volta als Ports.

La campiona d'Espanya, Sheyla Gutiérrez, ha estat la vencedora del recorregut llarg en categoria femenina, amb un temps de 4 hores i 44 minuts. Dues de les representants andorranes més destacades han estat Iolanda López, que s´ha imposat en el recorregut mitjà, de 81 quilòmetres, i Maria Fargues, tercera al llarg.

Els corredors de casa també han ocupat les tres places del podi masculí en el recorregut mitjà, amb la victòria d'Iñaki Martínez, la segona posició d'Albert Turné i la tercera de Fabio Rolo. En el recorregut mitjà femení, Laura Camps ha estat tercera. També han pujat al podi Yolanda Maireles i Tamara Tovar, segona i tercera, respectivament, en el traçat de 53 quilòmetres.

Tampoc han faltat cares conegudes com el pilot de MotoGP resident Àlex Rins, segon en el recorregut de 53 quilòmetres. El balanç de l'organització no podia ser més positiu.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà