- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Dur inici de la selecció de futbol platja al Preeuropeu

  Esports   12 d'agost, 2017 Dur inici de la selecció de futbol platja al Preeuropeu

Andorra ha sumat aquest dissabtela segona derrota en el Preeuropeu de futbol platja, que es disputa a la localitat hongaresa de Siófok. Bulgària ha guanyat els de Moisés Gonçalves per 8 a 1.

El combinat andorrà ha millorat una mica respecte al debut, contra una Hongria que no tenia pietat i vencia per 14 a 1. Davant dels búlgars l'equip ha estat més sòlid en defensa però el rival no ha passat angoixes per endur-se el triomf. Diumenge Andorra tanca la seva participació contra Dinamarca.

Informa: David Domingo
Imatges: Beach Soccer Worldwide