- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Dur inici de la selecció de futbol platja al Preeuropeu

  Esports   12 d'agost, 2017 Dur inici de la selecció de futbol platja al Preeuropeu

Andorra ha sumat aquest dissabtela segona derrota en el Preeuropeu de futbol platja, que es disputa a la localitat hongaresa de Siófok. Bulgària ha guanyat els de Moisés Gonçalves per 8 a 1.

El combinat andorrà ha millorat una mica respecte al debut, contra una Hongria que no tenia pietat i vencia per 14 a 1. Davant dels búlgars l'equip ha estat més sòlid en defensa però el rival no ha passat angoixes per endur-se el triomf. Diumenge Andorra tanca la seva participació contra Dinamarca.

Informa: David Domingo
Imatges: Beach Soccer Worldwide