- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El 3x3 tindrà una desena de compromisos de seleccions aquest any

  Esports   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

La irrupció del 3x3 fa uns anys que ha ampliat els compromisos oficials per a la federació de bàsquet. Aquest any hi haurà una desena de competicions d'equips nacionals en aquesta modalitat, amb el Mundial femení o els Jocs del Mediterrani com a alguns dels esdeveniments més destacats. En cinc per cinc tocarà fer alguna renúncia.

La federació va ser de les primeres a apostar pel 3x3 i n'ha tret rendiment amb participacions internacionals. Aquest any, per exemple, té rànquing per ser als Jocs del Mediterrani, a Tarragona. En nois i noies. La competició arriba al juny, és sub-23 i se solapa amb l'Europeu de la selecció masculina de pista. Problema afegit, però ja es pensa en un pla B.

El 3x3 s'uneix al de cinc per cinc. I la realitat econòmica diu que no s'arribarà a tot. Toca fer tria.

El 3x3 ha dut la federació a competicions que no podia imaginar fa un temps i també ajuda a enganxar el planter. La campanya, en col·laboració amb el MoraBanc, és tot un èxit.

La disciplina ja és olímpica i la competència es multiplicarà. Però la federació vol seguir lluitant per ser als grans esdeveniments.

Informa: David Domingo