- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Barça de futbol sala fa sentir com estrelles les joves promeses encampadanes

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

A Encamp continua avançant l'estada del Barça de futbol sala. Aquesta tarda amb una jornada molt especial al costat dels nens de l´àrea de Joventut d´Encamp.

Com acostuma a passar en aquests casos, els professionals del futbol sala s´ho han passat igual o més bé que els nens. Els més menuts han gaudit al màxim de l´entrenament on han après a fer un rondo, xutar a porteria i driblar obstacles amb la pilota controlada. Els jugadors del Barça han vist més d´una figura.

La jornada d'aquest divendres, molt més distesa ha permès parlar amb dues de les tres noves incorporacions del Barça d'aquesta temporada.

El Barça continuarà entrenant a Andorra fins dilluns. De la jornada d'avui més d'un s'emportarà un bon record.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: S.Linares/S.Garcia