- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Barça de futbol sala fa sentir com estrelles les joves promeses encampadanes

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

A Encamp continua avançant l'estada del Barça de futbol sala. Aquesta tarda amb una jornada molt especial al costat dels nens de l´àrea de Joventut d´Encamp.

Com acostuma a passar en aquests casos, els professionals del futbol sala s´ho han passat igual o més bé que els nens. Els més menuts han gaudit al màxim de l´entrenament on han après a fer un rondo, xutar a porteria i driblar obstacles amb la pilota controlada. Els jugadors del Barça han vist més d´una figura.

La jornada d'aquest divendres, molt més distesa ha permès parlar amb dues de les tres noves incorporacions del Barça d'aquesta temporada.

El Barça continuarà entrenant a Andorra fins dilluns. De la jornada d'avui més d'un s'emportarà un bon record.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: S.Linares/S.Garcia