- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Freeride World Tour 2018 serà la primera setmana de març

  Esports   12 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Vallnord-Arcalís ja té dates per al Freeride World Tour 2018. La prova andorrana se celebrarà a principi de març i serà la tercera del circuit.

Un any més Andorra té assegurada la presència dels millors especialistes de l'esquí i el surf de neu forapista, amb una de les cinc proves que presenta el circuit internacional per a aquesta temporada. El Freeride World Tour arribarà just a l'equador de la competició, després que es disputin dues competicions noves. A Hakuba, Japó, a final de gener, i a Kicking Horse, Canadà, a principi de febrer. La parada al Principat és prevista entre l'1 i el 7 de març. El circuit continuarà amb Fieberbrunn, Àustria, i la gran final de Verbier, a Suïssa, a l'abril.

Quaranta-cinc especialistes participaran en categoria masculina i femenina en un circuit que viurà la quarta edició al país i és tota una aposta per al Govern i Secnoa. L'any passat Andorra ja va absorbir una segona prova del calendari que es va anul·lar a Chamonix, i per al futur hi ha compromesa l'edició del 2019 i força possibilitats de repetir el 2020.

Informa: David Domingo
Imatges: FWT