El MoraBanc Andorra iguala el balanç de victòries de les dues darreres temporades

El MoraBanc Andorra ha derrotat aquesta nit al Tecnyconta Saragossa 100 a 92 aconseguint d'aquesta manera igualar les 12 victòries aconseguides les dues anteriors temporades a la lliga ACB. A més, tenint en compte que aquest any hi ha dos partits menys a la lliga regular, es podria dir que l'equip ja ha aconseguit l'objectiu de la temporada a manca de nou partits per tancar la fase.

Contra el Saragossa l'equip ha sortit endollat des del primer minut disposat a oblidar ràpidament la desfeta de Múrcia. Amb tot, el rival emparat en el seu llançament des de més enllà de 6'75 mai ha perdut la cara al partit. En el tercer quart els aragonesos s'han arribat a posar al davant i han arribat als darrers minuts molt a prop en el marcador. En el darrer parcial no els hi han entrat els triples i a l'altre cantó de la pista Burjanadze i un enorme Shermadini s'han posat l'equip a l'esquena. El pivot georgià ha acabat amb 41 de valoració. Ara l'equip viatjarà diumenge vinent a la pista del Barça amb la feina feta i sense tenir res a perdre.

Imatge: Twitter BC Morabanc