El MoraBanc s'adjudica amb autoritat el trofeu Ciutat de València a la pista del campió (66-72)

L'equip de Joan Peñarroya ha repetit victòria en el segon cara a

L'equip de Joan Peñarroya ha repetit victòria en el segon cara a cara de la pretemporada contra el València Basket, que coincidia amb la presentació de l´equip taronja davant la seva afició a la Fonteta.

El València s´ha posat per davant a l´inici (7-2), però el MoraBanc s´ha refet amb un parcial de 0-11 i ha tancat el primer quart amb un avantatge clar, de 13-22. Les diferències s´han ampliat encara més al segon quart i al descans els de Peñarroya dominaven de 16 punts (31-47).

El campió ha reaccionat a la represa i el marcador s´ha ajustat, però el MoraBanc ha mantingut la iniciativa i ha tancat el tercer quart per davant, 50-61. Al final, victòria per 66 a 72 en el cinquè partit de la pretemporada d´un MoraBanc que ha tornat a oferir una bona imatge, tot i no poder comptar encara amb el lesionat Burjanadze, ni tampoc amb Stevic, que ha descansat per precaució.

Diumenge vinent el MoraBanc disputarà el darrer amistós a les Borges Blanques, contra el Tecnyconta Saragossa, i una setmana més tard iniciarà la temporada oficial a la pista del Reial Madrid.

Informa: Joan López / Imatge: @morabancandorra