El VallBanc FC Santa Coloma s'endú el derbi colomenc i se situa més líder a la lliga

El VallBanc Santa Coloma, més líder després de vèncer el derbi contra l'Unió Esportiva per 2 gols a 0. L´Engordany consolida la segona posició en derrotar 11 a 1 l´Encamp.

La jornada 16 de la lliga Multisegur Assegurances deixa més líder el VallBanc FC Santa Coloma i permet a l´Engordany refermar-se en la segona posició.

El derbi colomenc s'ha decantat al minut 8, Ilde Lima de penal ha fet el primer dels de Richard Imbernón. A les acaballes del partit, Jesús Sosa ha certificat el triomf després d'aprofitar una greu errada de la defensa groc-i-negra i superar el porter.

La golejada de la jornada l´ha protagonitzat l´UE Engordany, que ha derrotat per 11 gols a 1 l'Encamp. Fins a vuit jugadors del conjunt dirigit per Filipe Busto han vist porteria, en un duel que a la primera part ha finalitzat 4 a 0. Sosa ha fet el gol de l'honor pels encampadans.

Per la seva banda, el Lusitans continua sense guanyar i ha sumat un nou empat contra el Tic Tapa Sant Julià, 1 a 1. Al minut 14, Vincent Christian ha aprofitat una passada a l'espai per batre Ratti amb un xut al primer pal. A quatre minuts del final, Lluís Blanco convertia una falta magistral per fer taules.

Per últim, l´Inter d'Escaldes ha sumat la sisena victòria davant el cuer, el Penya Encarnada, per 3 gols a 0. Un partit on ha debutat el fixatge estrella escaldenc Albert Lopo. Al minut 8, Xavi Gallart ha aprofitat una centrada al punt de penal per fer el primer. Renato per partida doble ha arrodonit el marcador als minuts 23 i 56.