El VPC agafa oxigen davant el Saint Orens i guanya 24 a 17

El VPC Andorra torna a guanyar. Després de 8 derrotes consecutives, l'equip ha sumat avui un triomf important a casa davant el Saint Orens. Ha estat en un partit que no s'ha decidit fins al final, i que semblava perdut a 5 minuts per a la conclusió.
La tarda ha arrencat bé per als andorrans. Als 7 minuts de joc, esprint de Roger Fité per plantar la pilota a la zona de marca. Amb la transformació de Simon, es posava el 7 a 0.

Ràpidament, però, els francesos s'han tornat a col·locar dintre el partit. Assaig per al seu atac esquerre que feia pujar el 7 a 5.

Simon, amb el peu ha tornat a ampliar lleugerament la diferència. Cop de càstig transformat en el 10 a 5.

Sobre la mitja hora de joc, però, han tornat els fantasmes. Nou assaig del Saint Orens, altra vegada per al seu atac esquerre. Amb la transformació, s'arribava al descans per sota, 10 a 12.

A l'inici del segon temps, el VPC ha aprofitat una superioritat numèrica perquè Dani Raya i Simon tornessin a col·locar l'equip per davant, 17 a 12.

Però a les acaballes ha arribat el que semblava la sentència. A 5 minuts per al final, assaig centrat del Sant Orens que empatava el partit a 17. La transformació, però, aparentment senzilla, centrada i des de molt a prop, ha anat al pal.

Això ho han aprofitat els andorrans per acabar de tancar la victòria. Jugada de força del paquet davanter que acaba amb Pol Alieu plantant la pilota i Simon fent pujar el 24 a 17 definitiu que trenca una ratxa de 8 derrotes.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Jordi Seabra