- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC veu complicat trobar data per al partit ajornat contra el Montesquieu

  Esports   12 de febrer, 2018 El VPC veu complicat trobar data per al partit ajornat contra el Montesquieu
En rugbi, el VPC veu complicat poder disputar el partit ajornat aquest diumenge contra el Montesquieu. Des del club apunten que l'únic cap de setmana disponible seria el vinent, però el rival ja disputa un partit ajornat.
Tot i les dificultats, el club plantejarà totes les possibilitats, fins i tot jugar entre setmana. En cas de no trobar una data, es repartirien els punts en funció de diversos coeficients.

La dificultat de trobar dates al calendari parteix dels compromisos internacionals dels isards, atès que els partits de selecció impedeixen el VPC disputar el partit ajornat. Cal recordar que el VPC afronta ara dues setmanes de descans, ja que el pròxim partit serà el 25 de febrer contra l'US Ramonville Ste Agne.

En aquest sentit, en cas de no jugar-se, el repartiment de punts es duria a terme basant-se en la classificació dels dos equips, el resultat de la primera volta (on el VPC va perdre per 3 punts, 25 a 22), i altres factors com ara jugar com a local.

Informa: Joel Romero