Els Isards perden de manera contundent davant Malta al debut a l'Europeu 15 a 63

La seleccció de rugbi va patir ahir una derrota clara en el debut al Campionat d´Europa, aquesta tarda a l´Estadi Nacional contra Malta. Els Isards van acusar les baixes de jugadors importants al paquet davanter i van acabar cedint per un clar 15 a 63 davant un rival que es va mostrar molt superior.

Andorra va mantenir la igualtat en els primers 10 minuts amb una defensa molt agressiva i Malta només va poder anotar amb dos xuts a pals. Però els maltesos van obrir forat amb quatre assajos que deixaven un 3 a 32 al descans.

El partit es va trencar definitivament a l´inici de la represa amb tres marques més de Malta en només vuit minuts, que situaven el 3 a 51 a l´electrònic. La selecció va tirar d´orgull per fer dos assajos, el primer d´Albert Canturri al minut 64 i el segon col·lectiu, al minut 72.

Malta encara va tenir temps d´anotar dues marques més, als minuts 64 i 77, que deixaven el definitiu 15 a 63. Andorra jugarà el segon partit de l´Europeu dissabte vinent a Croàcia, la rival més forta del grup sobre el paper.

Informa: Joan López Imatges: Sergi Linares