- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Final de la lliga Catalana contra el Barça sense mig equip

  Esports   14 de novembre, 2017 Final de la lliga Catalana contra el Barça sense mig equip

Tot i estar immers en la lliga i l´Eurocup, el MoraBanc Andorra es juga un títol en un parell de setmanes a Reus. Final de la lliga Catalana contra el Barça, que presumiblement afrontarà sense mig equip. Les finestres FIBA han fet la guitza.

Albicy, Blazic, Karnowski i presumiblement Jaime Fernández estaran amb les seves seleccions el 26 de novembre, el dia del Barça-Andorra de la lliga Catalana. Han estat convocats per als partits internacionals que obren la classificació per al Mundial del 2019. Les famoses finestres, que mantenen un pols entre la FIBA i les federacions nacionals i l´Eurolliga i els clubs de la conformen.

A hores d´ara la presència dels internacionals que juguen la competició continental és més que dubtosa perquè aquella setmana hi ha partits. El pols es manté obert i si els espanyols d´Eurolliga no van amb la selecció la baixa de Jaime Fernández per a la lliga Catalana és pràcticament segura. El MoraBanc ha donat llibertat als seus jugadors per decidir i com és lògic ningú té cap dubte.

A totes aquestes absències, una altra de molt probable. La del lesionat Jankovic, que pot estar entre tres i quatre setmanes de recuperació. L'Andorra, que ha tingut a prop alguna lliga Catalana i que l´any passat quedava fora per sorpresa a casa en semifinals ho tindrà molt més complicat aquest cop davant d'un Barça que pot passar que hi arribi amb tot.

Per a l'equip el partit de Reus queda ara molt lluny. A hores d'ara viatja cap a la seva propera destinació d'Eurocup, la pista de l'Unics Kazan, on buscarà la primera victòria com a visitant de la temporada.

Informa: David Domingo