- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

França o els All Blacks?

  Esports   14 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els aficionats al rugbi del país estan d´enhorabona. Andorra Televisió retransmetrà aquesta tarda el partit entre Nova Zelanda i França, al Groupama Stadium de Lió. Totes dues seleccions es van enfrontar dissabte passat a París, en un test matx que va acabar amb victòria dels All Blacks per 18 a 38.

Aquest dimarts a les 18.30h es veuran les cares dos quinzes completamanet diferents. La Federació Francesa ha volgut donar la màxima difusió al partit per promocionar la candidatura a organitzar la Copa del Món del 2023.

Andorra Televisió oferirà un programa especial que arrencarà a les 18.30h i oferirà la retransmissió en directe del partit. Inclourà connexions amb un dels punts on els aficionats seguiran el partit. Hem fet una enquesta per saber com es viu aquest clàssic del rugbi mundial.

Informa: Joan López