- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Genís Besolí, un fidel seguidor del MoraBanc amb una història de superació al darrere

  Esports   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Entre els aficionats que han seguit el partit del MoraBanc contra el Torí al Poliesportiu, Genís Besolí, un jove amb una història de superació personal. Va veure bàsquet i va fer ràdio, participant en la retransmissió d'RNA.

Fa set mesos la vida del Genís va canviar. Treballava en una hípica i va patir un accident que el va deixar en un estat de paraplegia. La recuperació no ha estat fàcil, però a dia d'avui se sent capaç de tot. Vol traslladar la seva experiència vital per ajudar d'altres persones: "Quan comences a tenir la cadira al cul i no al cap, comences a viure". Recomana a aquells ques estiguin en una situació similar "lluitar pel que vulguin perquè això no els impedeix fer res".

Seguidor fidel del MoraBanc, el duel contra el Torí ha estat especial, exercint de comentarista a la ràdio. Veu l'equip en línia ascendent.

Entre els seus objectius de futur, tornar a treballar amb cavalls, una de les seves grans passions."Molta gent em diu que ho veu difícil però jo ho veig possible", manifesta.

La setmana vinent el Cedevita de Zagreb visita el Poliesportiu. El Genís no hi faltarà disposat a traspassar a l'equip tota l'energia que li ha permès deixar enrere aquell accident i ser cada dia més fort.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares