- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gerard Martínez i Valérie Lafleur passen el testimoni a les seves filles de l'organització de l'Andorra Ultra Trail

  Esports   13 de febrer, 2018 Gerard Martínez i Valérie Lafleur passen el testimoni a les seves filles de l'organització de l'Andorra Ultra Trail

Aquesta serà la darrera edició de Gerard Martínez i Valérie Lafleur com a organitzadors de l'Andorra Ultra Trail. Coincidint amb la desena, tots dos passaran el testimoni a les seves filles, Sandra i Lídia.

Martínez ha remarcat que l'esperit de solidaritat seguirà vigent, tot i el canvi i que en cap cas hi haurà ruptura amb els ideals marcats. L'edició del 2019 serà la primera sense els dos creadors de la prova, malgrat que continuaran donant-hi un cop de mà.

Pel que fa a les inscripcions, l'organitzador ha confirmat que les pròximes dues setmanes ja estaran completes totes les proves. Per a la Marató dels Cims queden encara unes 40 places i per la Ronda del Cims, una vintena.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu