- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gran paper dels nedadors andorrans al Trofeu Ciutat de Mataró

  Esports   16 de juliol, 2017 Gran paper dels nedadors andorrans al Trofeu Ciutat de Mataró

Molt bona actuació dels representants andorrans al Campionat de Catalunya júnior Open de natació, Trofeu Ciutat de Mataró.

Els nedadors de la Federació han sumat quatre rècords nacionals absoluts. Mònica Ramírez n´ha fet dos, en els 50 metres esquena, amb 30,60 segons, i els 50 metres lliures, amb 27,14 segons. L'escaldenca ha estat també la primera classificada en els 100 metres esquena, amb 1 minut 4,60 segons. Els altres dos rècords absoluts han estat per a Èric Fernández en 50 metres lliures, amb 24,01 segons, i Bernat Lomero, en els 50 metres papallona amb 25,78 segons, mínima també per al Campionat d'Espanya. Les millors marques s´han completat amb un rècord d´edat d'Anna Isal, amb 32,56 segons, en els 50 metres esquena.

Informa: Joan López
Imatges: XTVL