- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gran paper dels nedadors andorrans al Trofeu Ciutat de Mataró

  Esports   16 de juliol, 2017 Gran paper dels nedadors andorrans al Trofeu Ciutat de Mataró

Molt bona actuació dels representants andorrans al Campionat de Catalunya júnior Open de natació, Trofeu Ciutat de Mataró.

Els nedadors de la Federació han sumat quatre rècords nacionals absoluts. Mònica Ramírez n´ha fet dos, en els 50 metres esquena, amb 30,60 segons, i els 50 metres lliures, amb 27,14 segons. L'escaldenca ha estat també la primera classificada en els 100 metres esquena, amb 1 minut 4,60 segons. Els altres dos rècords absoluts han estat per a Èric Fernández en 50 metres lliures, amb 24,01 segons, i Bernat Lomero, en els 50 metres papallona amb 25,78 segons, mínima també per al Campionat d'Espanya. Les millors marques s´han completat amb un rècord d´edat d'Anna Isal, amb 32,56 segons, en els 50 metres esquena.

Informa: Joan López
Imatges: XTVL