- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gran paper dels nedadors andorrans al Trofeu Ciutat de Mataró

  Esports   16 de juliol, 2017 Gran paper dels nedadors andorrans al Trofeu Ciutat de Mataró

Molt bona actuació dels representants andorrans al Campionat de Catalunya júnior Open de natació, Trofeu Ciutat de Mataró.

Els nedadors de la Federació han sumat quatre rècords nacionals absoluts. Mònica Ramírez n´ha fet dos, en els 50 metres esquena, amb 30,60 segons, i els 50 metres lliures, amb 27,14 segons. L'escaldenca ha estat també la primera classificada en els 100 metres esquena, amb 1 minut 4,60 segons. Els altres dos rècords absoluts han estat per a Èric Fernández en 50 metres lliures, amb 24,01 segons, i Bernat Lomero, en els 50 metres papallona amb 25,78 segons, mínima també per al Campionat d'Espanya. Les millors marques s´han completat amb un rècord d´edat d'Anna Isal, amb 32,56 segons, en els 50 metres esquena.

Informa: Joan López
Imatges: XTVL