- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Irineu Esteve protagonitza el moment més emotiu de la gala de la FAE

  Esports   18 de maig, 2017 Irineu Esteve protagonitza el moment més emotiu de la gala de la FAE

L'esquiador de fons, Irineu Esteve, ha protagonitzat un dels moments més emotius de la gala de lliurament de premis dels Campionats Nacionals d'Andorra 2017 quan ha anat a recollir el guardó envoltat de tots els nens de la disciplina i amb una gran ovació del públic. 

Unes 300 persones han assistit a la tradicional gala que convoca esportistes i entrenadors de les diferents categories i modalitats dels esports blancs, clubs i institucions que s'ha celebrat al Prat del Roure aquest dimecres al vespre per premiar els millors de la temporada.

Consulta aquí tots els premiats

Informa: Joan López/Yasmina Canedo

Foto: FAE/ Origami foto