- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Irineu Esteve protagonitza el moment més emotiu de la gala de la FAE

  Esports   18 de maig, 2017 Irineu Esteve protagonitza el moment més emotiu de la gala de la FAE

L'esquiador de fons, Irineu Esteve, ha protagonitzat un dels moments més emotius de la gala de lliurament de premis dels Campionats Nacionals d'Andorra 2017 quan ha anat a recollir el guardó envoltat de tots els nens de la disciplina i amb una gran ovació del públic. 

Unes 300 persones han assistit a la tradicional gala que convoca esportistes i entrenadors de les diferents categories i modalitats dels esports blancs, clubs i institucions que s'ha celebrat al Prat del Roure aquest dimecres al vespre per premiar els millors de la temporada.

Consulta aquí tots els premiats

Informa: Joan López/Yasmina Canedo

Foto: FAE/ Origami foto