- Els veïns de Santa Coloma no poden reciclar paper. Així ho denuncia l´Associació de Veïns del poble. Manifesten que els tres punts de reciclatge que disposa la parròquia són insuficients, cosa que fa que desisteixin i acabin tirant tot al contenidor de rebuig. L´associació demana més contenidors per afavorir el reciclatge. - Una vintena d´infants de Sant Julià de Lòria han pogut gaudir d´una estada de colònies o d´activitats d´estiu gràcies a l´ajuda de Càritas, amb la col·laboració del comú. Aquesta ONG aposta perquè cap nen deixi de gaudir del seu lleure per motius econòmics. Tant Càritas com el comú demanen que totes les famílies interessades i amb necessitats s´adrecin als seus responsables. - El 70% dels menors ingressats a la Gavernera retorna amb les famílies. Els maltractaments, situacions de violència de gènere en l´entorn familiar o no tenir les condicions alimentàries o d´higiene garantides, són alguns dels motius que porten la Batllia a retirar la custòdia als seus progenitors. L´estada mitjana al centre és d´entre 9 mesos i un any. - El Funicamp ha inaugurat avui la temporada d´estiu que s´allargarà fins al 3 de setembre. El comú espera superar les xifres d´usuaris de l´any passat que ja van experimentar un augment respecte del 2015. - Tret de sortida a la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. Ho ha fet amb les proves de BTT a Naturlàndia. 312 ciclistes han participat en les dues curses. Al llarg des cap de setmana hi haurà 1200 esportistes competint a Andorra en diferents disciplines.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Federació de Bàsquet es prepara per organitzar l'Europeu masculí sub-16

  Esports   16 de juliol, 2017 La Federació de Bàsquet es prepara per organitzar l'Europeu masculí sub-16

La Federació de Bàsquet enfila el compte enrere per a l´Europeu masculí de la categoria sub-16, que organitzarà al Poliesportiu d´Andorra del 23 al 30 de juliol.

En aquest campionat participaran 10 seleccions i es disputaran un total de 29 partits. Andorra ha quedat enquadrada en el grup B, juntament amb San Marino, l'Azerbaidjan, Albània i Mònaco. Al grup A hi seran Malta, Gibraltar, Moldàvia, País de Gal·les i Armènia. Les semifinals enfrontaran el primer de cada grup contra el segon de l´altre.

Aquest any es compleixen 20 anys del primer Europeu C que va organitzar la Federació.Des d´aleshores s´han celebrat una vintena de diferents categories a casa nostra.

Informa: Joan López