- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Federació de Bàsquet es prepara per organitzar l'Europeu masculí sub-16

  Esports   16 de juliol, 2017 La Federació de Bàsquet es prepara per organitzar l'Europeu masculí sub-16

La Federació de Bàsquet enfila el compte enrere per a l´Europeu masculí de la categoria sub-16, que organitzarà al Poliesportiu d´Andorra del 23 al 30 de juliol.

En aquest campionat participaran 10 seleccions i es disputaran un total de 29 partits. Andorra ha quedat enquadrada en el grup B, juntament amb San Marino, l'Azerbaidjan, Albània i Mònaco. Al grup A hi seran Malta, Gibraltar, Moldàvia, País de Gal·les i Armènia. Les semifinals enfrontaran el primer de cada grup contra el segon de l´altre.

Aquest any es compleixen 20 anys del primer Europeu C que va organitzar la Federació.Des d´aleshores s´han celebrat una vintena de diferents categories a casa nostra.

Informa: Joan López