- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La plantilla del MoraBanc Andorra no secunda la vaga convocada per l'associació de jugadors

  Esports   11 de febrer, 2018 La plantilla del MoraBanc Andorra no secunda la vaga convocada per l'associació de jugadors

El MoraBanc Andorra també ha fet un comunicat aquest diumenge aclarint que els jugadors no secundaran la vaga proposada pel Sindicat de Jugadors.

La decisió dels jugadors tricolors ha estat per votació unànime, ja que segons ha destacat el capità, Oliver Stevic, la vaga va associada a aquells equips que disputen Copa del Rei i per tant, no es veuen representats en aquesta decisió. A més, Stevic ha recalcat que no ha arribat tota la informació de la iniciativa.

Cal recordar que el sindicat havia convocat la vaga per al pròxim 14 de febrer i que el principal punt de discòrdia és l'aportació que dedica l'ACB al sindicat.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro