La selecció femenina sub-18 de rugbi-7 cau en el debut contra Escòcia

La selecció sub-18 femenina de rugbi-7 és aquest cap de setmana l´amfitriona del Campionat d´Europa de la categoria, a l´Estadi Nacional. Les andorranes han cedit en el debut contra Escòcia, per 12 a 40.

Amb un equip minvat d´efectius i els nervis del debut, Andorra ha encaixat el primer assaig quan encara no s´havia arribat als 55 segons de joc. Escòcia ha tornat a trencar la defensa tricolor al minut 5. Amb la transformació, les britàniques s´escapaven 0 a 14. Noelia Pauls ha retallat diferències amb la primera marca d´Andorra, després d´una gran cursa, i el xut de Maria Garcia ha fet pujar el 7 a 14 al marcador. Abans d´arribar al descans, un nou forat en la defensa tricolor ampliava la renda escocesa fins al 7 a 19.

La mateixa tònica s´ha repetit a la segona part. Amb una línia defensiva avançada, Escòcia ha tornat a trobar forat i ha anotat en tres ocasions més. Aquest assaig de la capitana Noelia Pauls ha fet que les andorranes acabessin amb un bon regust, tot i la derrota.

La selecció jugarà el segon partit a les dues contra Geòrgia i tancarà la primera jornada a dos quarts i sis minuts de cinc de la tarda, contra Ucraïna.

Informa i imatges: Joan López

Locució: Hèctor Romance