- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La sub-21 perd per la mínima contra Anglaterra

  Esports   11 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

La selecció de futbol sub-21 ha perdut per la mínima contra Anglaterra al Comunal. Els anglesos van marcar al segon temps contra una Andorra que va deixar bona impressió.

Una potència futbolística al Comunal contra una Andorra amb baixes. La campiona del món sub-20 no es va sentir gens còmoda durant tot el partit davant una selecció nacional sobretot ordenada i i amb voluntat d'igualar al màxim el dèficit físic.

L'aproximació més perillosa del primer temps, una rematada de l'imponent Calvert-Lewin, jugador de l'Everton. Partit desnivellat en el minut 52, en una rematada de cap franca de Davies, un altre de l'Everton. Pires podia haver fet bastant més en l'intent d'aturada. Lluny de davallar, cap amunt i bona actitud per seguir plantant cara a Anglaterra i mantenir el duel viu fins al final. Alguna nova opció clara per al rival, sí, però també per a la selecció. Com en el tram final de partit, amb els anglesos reculant una mica gairebé instintivament. Un enfrontament del qual el seleccionador, Justo Ruiz, acaba satisfet.

Si el compromís davant dels anglesos era més que exigent, el que arriba el mes vinent no li va al darrere, en un grup complicadíssim en el qual s'ha sumat un punt contra Letònia. Andorra visita Holanda, un altre dels grans del futbol continental.

Informa: David Domingo
Imatges: Federació de futbol