- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La X-Runners s'estrenarà amb 400 participants

  Esports   11 d'agost, 2017 La X-Runners s'estrenarà amb 400 participants

La X-Runners debuta dissabte a l'atapeït calendari esportiu del país. La prova ho fa amb molta força, assolint un dia abans de la prova els 400 inscrits.

Les inscripcions encara estaran obertes fins demà abans de l'inici. Es tracta de remuntar un tram de 4 quilòmetres del riu Arinsal superant obstacles naturals i artificials. 

Sembla que la fórmula ha funcionat, especialment per a la gent de fora. Dels 394 inscrits que hi havia aquest matí només 31 eren del país. La prova arrenca divendres a les 10h amb sortides individuals i cronometrades.

Informa: Cesc Sanjuan