- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La X-Runners s'estrenarà amb 400 participants

  Esports   11 d'agost, 2017 La X-Runners s'estrenarà amb 400 participants

La X-Runners debuta dissabte a l'atapeït calendari esportiu del país. La prova ho fa amb molta força, assolint un dia abans de la prova els 400 inscrits.

Les inscripcions encara estaran obertes fins demà abans de l'inici. Es tracta de remuntar un tram de 4 quilòmetres del riu Arinsal superant obstacles naturals i artificials. 

Sembla que la fórmula ha funcionat, especialment per a la gent de fora. Dels 394 inscrits que hi havia aquest matí només 31 eren del país. La prova arrenca divendres a les 10h amb sortides individuals i cronometrades.

Informa: Cesc Sanjuan