- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ACA tanca les inscripcions al Ral·li d'Andorra Històric amb un centenar d'equips

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club d'Andorra ha augmentat fins a cent el nombre d'inscrits al Ral·li d'Andorra Històric. La demanda supera amb escreix l'oferta i, a poc més d'un mes de la celebració de la prova, les inscripcions ja estan tancades amb el centenar d'equips. L'ACA també ha anunciat els horaris de la Pujada Ordino-Arcalís Trofeu Joan Vinyes.

L'Automòbil Club d'Andorra ha fet pública la llista definitiva d'equips inscrits al Ral·li d'Andorra Històric. En aquesta 46ena edició s'augmenta a cent el nombre de participants. Una xifra que a hores d'ara ja està tancada després de cobrir-se amb escreix les places previstes. Per aquest motiu l'ACA ha decidit ampliar enguany amb 10 places més. La voluntat és no anar més enllà per mantenir els estàndards de qualitat. La majoria d'equips són francesos seguits d'andorrans i espanyols. El Ral·li d'Andorra Històric es disputarà el 16 i 17 de setembre. 

Aquesta no serà l'única prova al mes de setembre. L'ACA també ha anunciat els horaris de la Pujada Ordino- Arcalís. La prova serà puntuable per quatre campionats: última prova del Campionat d'Espanya, última del de França de segona divisió, avantpenúltima del Català i última del Trofeu del Pirineu. El guanyador absolut s'emportarà el Trofeu Joan Vinyes. La pujada es disputarà el 30 de setembre i l'1 d'octubre.

Informa: Cesc Sanjuan