- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ACA tanca les inscripcions al Ral·li d'Andorra Històric amb un centenar d'equips

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club d'Andorra ha augmentat fins a cent el nombre d'inscrits al Ral·li d'Andorra Històric. La demanda supera amb escreix l'oferta i, a poc més d'un mes de la celebració de la prova, les inscripcions ja estan tancades amb el centenar d'equips. L'ACA també ha anunciat els horaris de la Pujada Ordino-Arcalís Trofeu Joan Vinyes.

L'Automòbil Club d'Andorra ha fet pública la llista definitiva d'equips inscrits al Ral·li d'Andorra Històric. En aquesta 46ena edició s'augmenta a cent el nombre de participants. Una xifra que a hores d'ara ja està tancada després de cobrir-se amb escreix les places previstes. Per aquest motiu l'ACA ha decidit ampliar enguany amb 10 places més. La voluntat és no anar més enllà per mantenir els estàndards de qualitat. La majoria d'equips són francesos seguits d'andorrans i espanyols. El Ral·li d'Andorra Històric es disputarà el 16 i 17 de setembre. 

Aquesta no serà l'única prova al mes de setembre. L'ACA també ha anunciat els horaris de la Pujada Ordino- Arcalís. La prova serà puntuable per quatre campionats: última prova del Campionat d'Espanya, última del de França de segona divisió, avantpenúltima del Català i última del Trofeu del Pirineu. El guanyador absolut s'emportarà el Trofeu Joan Vinyes. La pujada es disputarà el 30 de setembre i l'1 d'octubre.

Informa: Cesc Sanjuan