- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ACA tanca les inscripcions al Ral·li d'Andorra Històric amb un centenar d'equips

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club d'Andorra ha augmentat fins a cent el nombre d'inscrits al Ral·li d'Andorra Històric. La demanda supera amb escreix l'oferta i, a poc més d'un mes de la celebració de la prova, les inscripcions ja estan tancades amb el centenar d'equips. L'ACA també ha anunciat els horaris de la Pujada Ordino-Arcalís Trofeu Joan Vinyes.

L'Automòbil Club d'Andorra ha fet pública la llista definitiva d'equips inscrits al Ral·li d'Andorra Històric. En aquesta 46ena edició s'augmenta a cent el nombre de participants. Una xifra que a hores d'ara ja està tancada després de cobrir-se amb escreix les places previstes. Per aquest motiu l'ACA ha decidit ampliar enguany amb 10 places més. La voluntat és no anar més enllà per mantenir els estàndards de qualitat. La majoria d'equips són francesos seguits d'andorrans i espanyols. El Ral·li d'Andorra Històric es disputarà el 16 i 17 de setembre. 

Aquesta no serà l'única prova al mes de setembre. L'ACA també ha anunciat els horaris de la Pujada Ordino- Arcalís. La prova serà puntuable per quatre campionats: última prova del Campionat d'Espanya, última del de França de segona divisió, avantpenúltima del Català i última del Trofeu del Pirineu. El guanyador absolut s'emportarà el Trofeu Joan Vinyes. La pujada es disputarà el 30 de setembre i l'1 d'octubre.

Informa: Cesc Sanjuan