- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ACB inclou el Betis i hi haurà lliga de 18

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Hi haurà lliga de 18. Com s´esperava l´ACB s´ha vist obligada a incloure el Betis. D´aquesta manera s´haurà de fer de nou el calendari tot i que es mantindran les jornades previstes inicialment. L´actualitat del MoraBanc ens deixa dos titulars més. Burjanadze, encara lesionat, no anirà a l´Europeu i el fitxatge de Hakanson per l'Estudiantes acosta encara més Jaime Fernández.

L´assemblea de l´ACB s´ha reunit aquest migdia a Madrid 90 minuts amb la presència del president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. Com s´esperava l´ACB ha readmès de manera cautelar el Betis i passa de 17 a una lliga de 18 equips. Això obligarà a canviar el calendari tot i que es mantindran les jornades previstes inicialment. L´actualitat del Morabanc Andorra va més enllà, Beqa Burjanadze no disputarà l´Europeu. La notícia té un vessant bo i un de dolent. El bo és que el jugador arribarà a Andorra molt abans del previst i el dolent és que ho farà sense encara haver-se recuperat de la lesió al genoll que el va mantenir allunyat de les pistes el tram final de la temporada. Burjanadze conclourà la recuperació amb els fisioterapeutes del MoraBanc Andorra. Per últim avui hi ha hagut un moviment que acosta encara més Jaime Fernández al MoraBanc Andorra. L'Estudiantes ha confirmat el fitxatge del base Ludde Hakanson. Amb aquest moviment els col·legials donen per perdut Jaime Fernández, que si no hi ha sorpresa majúscula jugarà amb el MoraBanc Andorra aquesta temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Lliga Endesa / Movistar Estudiantes