- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ACB inclou el Betis i hi haurà lliga de 18

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Hi haurà lliga de 18. Com s´esperava l´ACB s´ha vist obligada a incloure el Betis. D´aquesta manera s´haurà de fer de nou el calendari tot i que es mantindran les jornades previstes inicialment. L´actualitat del MoraBanc ens deixa dos titulars més. Burjanadze, encara lesionat, no anirà a l´Europeu i el fitxatge de Hakanson per l'Estudiantes acosta encara més Jaime Fernández.

L´assemblea de l´ACB s´ha reunit aquest migdia a Madrid 90 minuts amb la presència del president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. Com s´esperava l´ACB ha readmès de manera cautelar el Betis i passa de 17 a una lliga de 18 equips. Això obligarà a canviar el calendari tot i que es mantindran les jornades previstes inicialment. L´actualitat del Morabanc Andorra va més enllà, Beqa Burjanadze no disputarà l´Europeu. La notícia té un vessant bo i un de dolent. El bo és que el jugador arribarà a Andorra molt abans del previst i el dolent és que ho farà sense encara haver-se recuperat de la lesió al genoll que el va mantenir allunyat de les pistes el tram final de la temporada. Burjanadze conclourà la recuperació amb els fisioterapeutes del MoraBanc Andorra. Per últim avui hi ha hagut un moviment que acosta encara més Jaime Fernández al MoraBanc Andorra. L'Estudiantes ha confirmat el fitxatge del base Ludde Hakanson. Amb aquest moviment els col·legials donen per perdut Jaime Fernández, que si no hi ha sorpresa majúscula jugarà amb el MoraBanc Andorra aquesta temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Lliga Endesa / Movistar Estudiantes