- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Estudiantes fitxa el base Ludde Hakanson acostant Jaime Fernández al MoraBanc

  Esports   11 d'agost, 2017 L'Estudiantes fitxa el base Ludde Hakanson acostant Jaime Fernández al MoraBanc

Aquest divendres hi ha hagut un moviment que acosta encara més Jaime Fernández al MoraBanc Andorra. L'Estudiantes ha confirmat el fitxatge del base Ludde Hakanson.

Amb aquest moviment els col·legials donen per perdut Jaime Fernández, que si no hi ha sorpresa majúscula, jugarà amb el MoraBanc Andorra aquesta temporada.

Imatge cedida: Lliga Endesa