L'FC Andorra aixeca el trofeu Jordi Lamelas i accelera la preparació per la lliga

El Futbol Club Andorra serà un dels equips més matiners a l'hora d'iniciar el campionat de lliga. L'equip entrenat per Marc Castellsagué accelera la preparació i bona prova l'hem tingut aquest cap de setmana on els tricolors han jugat dos partits. Diumentge a la tarda van derrotar per 2 a 0 l'Unió Esportiva Sant Julià per aixecar el trofeu Jordi Lamelas.

Dues victòries en dos partits. Són només enfrontaments de preparació però de moment el Futbol Club Andorra ha començat amb bon peu la temporada. Ahir en un duel més ajustat van acabar decidint dos gols a pilota aturada. Un xut de falta de Ludo en el minut 37 i un gol de penal cinc minuts més tard transformat per Cristian Martínez.

Tots dos equips van gaudir de bones ocasions per marcar més gols però el marcador no es va moure. Això acaba de començar però de moment el nou entrenador del Futbol Club Andorra, Marc Castellsagué, està satisfet. Assegura que "la possessió és important però hi ha molts matisos en el posicionament al camp als quals els jugadors d'han d'habituar". Per això, afegeix, "els amistosos són la millor manera d'avaluar en quin moment estem", que és "en el bon camí".

L'Andorra va acabar aixecant el trofeu Jordi Lamelas per començar a fer pinya. El següent duel, ben aviat, aquest dijous a les 20h a la Borda Mateu contra l'Inter Club Escaldes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Lluís Calvo
Locució: Yasmina Canedo