-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Handbol Club Concòrdia perd el sènior masculí per manca de jugadors

  Esports   14 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

s´ha quedat sense equip sènior masculí aquesta temporada per la manca de jugadors. La situació afecta de ple la selecció nacional, que en els darrers anys ha començat a tenir presència a les competicions internacionals.

La situació que va viure el Concòrdia la temporada passada era del tot contradictòria. Un grup ampli de fins a 24 jugadors per entrenar durant la setmana, però del tot insuficient quan arribaven els partits el cap de setmana. Víctor Soto, després de 10 anys de treball a la banqueta, va plegar desmotivat. "Faltava molta gent i la lliga és molt llarga", explica afegint que "l'any passat ja no vam poder jugar la copa per aquest tema".

La manca d´equip sènior masculí afecta de ple la selecció nacional, que els darrers anys ha començat a tenir presència internacional, amb la participació al Campionat del món C de nacions emergents. Soto creu que "seria qüestió que la Federació apretés, ja que hi ha jugadors per fer moltes coses, però falta planificació i ganes per part dels jugadors".

Sense el ritme de partits que aporta la competició regular serà difícil fer progressar una lleva de jugadors prometedora. La federació haurà de buscar solucions per recuperar en el futur un dels pilars del projecte.

Informa: Joan López