- Falten poques hores perquè Irineu Esteve tanqui la participació andorrana als Jocs d´hivern. Ho farà amb la prova de 50 quilòmetres estil clàssic. L´esquiador de fons i els seus tècnics són prudents perquè mai s´han enfrontat a aquesta prova. Amb tot, hi ha confiança de fer un bon paper. - Crítiques al Govern per les dificultats que de nou es troben per poder portar aquest estiu nens sahrauís. Des de l´Associació d´Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí asseguren que la situació es resoldria amb un conveni amb Espanya. Reiteren que el projecte Vacances en pau perilla. - Només tres empreses s´han presentat al concurs per a l´embelliment de l´avinguda Meritxell. Això suposa un incovenient per al desenvolupament de l´obra, ja que es van licitar quatre trams, que a més s´han d´executar al mateix temps. El comú estudiarà una possible solució. Els constructors ja havien alertat de la dificultat del plec de bases. - Un noi de 16 anys i el seu pare, de 45, han perdut la vida en un accident de motocicleta. El sinistre ha tingut lloc aquesta nit passada a l´avinguda Salou. Per causes que s´investiguen, la moto amb què viatjaven va sortir de la via i va xocar contra un arbre. A causa de l´impacte, el menor va morir a l´acte. El seu pare no ha pogut superar les lesions i ha mort aquesta matinada a l´hospital.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Cristina Llovera prepara el Campionat d'Espanya indoor amb l'objectiu de tornar rebaixar el rècord als 60m

  Esports   13 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

Cristina Llovera ja es prepara per al Campionat d'Espanya que es disputarà aquest cap de setmana a València, tot i arrossegar molèsties als isquiotibials. L'atleta es mostra satisfeta pel rècord aconseguit, però creu que encara hi ha marge de millora.

Optimisme i paciència, aquestes són les claus dels bons resultats de Cristina Llovera que l'han portat a batre el rècord d'Andorra en 60 metres. Tot i les bones marques, Llovera continua marcant-se reptes. Un serà al març a Birningham on es disputarà el Mundial Indoor d'atletisme. Tot i això, el pròxim serà a València aquest cap de setmana amb el Campionat d'Espanya, però l'atleta reconeix que pateix molèsties. "Venim de dues setmanes d'entrenaments molt forts", insisteix, tot reconeixent molèsties als isquiotibials.

Després d'una greu lesió que la va deixar fora dels Jocs de Rio, Llovera comença a veure els resultats del treball dels darrers mesos. Parar més atenció a les variables fora de la pista, com ara els períodes de recuperació, el descans i l'alimentació també ha estat vital per entendre la progressió de l'atleta. "Ser molt més conscient de l'esforç invisible, el fisio, l'alimentació, tot el que involucra un esportista fora de la pista" són "petites coses que sumen".

Com és habitual, la satisfacció de batre el rècord és efímera i Llovera ja pensa en els propers reptes i a rebaixar novament les marques. Una bona oportunitat serà aquest cap de setmana.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra