- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Maeva Estévez s'entrena carregada de motivació amb l'objectiu fixat en la Copa del Món

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

S´ha fet esperar però a final de la temporada passada va arribar la explosió de Maeva Estévez com a surfista de neu. Després de molts anys en solitari Lluís Marín tindrà una compatriota a la Copa del Món. Aquest estiu, sense lesions, Estévez està més motivada que mai.

Maeva Estévez entrena carregada d´il·lusió. Els motius són sobrats, per ella és la primera pretemporada sense lesions a més d'haver tancat una temporada amb els millors resultats de la seva carrera. Va ser després de superar un trencament de lligaments al genoll i "en un any de canvis, ja que també canviava d'equip". Volia fer una bona temporada i per això va necessitar un canvi de mentalitat "que em va fer confiar en el meu snow". 

I els resultats van arribar. La temporada passada va fregar el podi amb una quarta plaça a la Copa d´Europa i va debutar a la Copa del Món. Els objectius enguany seran no baixar dels deu primers a la competició continental i consolidar-se al circuit mundial, on creu que li falta "una mica més de rodatge" i "no tenir por a fer salts grans".

No és l´objectiu, però tampoc està totalment descartada per anar als Jocs Olímpics al febrer. "És el meu somni però he de ser realista", declara tenint clar que "abans de poder classificar-me per als jocs, fer resultats importants en Copa del Món".  Així que "si no són aquests jocs, seran els propers", conclou.

Maeva Estévez va al seu ritme, les lesions li han posat les coses difícils, però, amb 22 anys continua tenint tot un món al davant.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares/Sergi Garcia