- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Maeva Estévez s'entrena carregada de motivació amb l'objectiu fixat en la Copa del Món

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

S´ha fet esperar però a final de la temporada passada va arribar la explosió de Maeva Estévez com a surfista de neu. Després de molts anys en solitari Lluís Marín tindrà una compatriota a la Copa del Món. Aquest estiu, sense lesions, Estévez està més motivada que mai.

Maeva Estévez entrena carregada d´il·lusió. Els motius són sobrats, per ella és la primera pretemporada sense lesions a més d'haver tancat una temporada amb els millors resultats de la seva carrera. Va ser després de superar un trencament de lligaments al genoll i "en un any de canvis, ja que també canviava d'equip". Volia fer una bona temporada i per això va necessitar un canvi de mentalitat "que em va fer confiar en el meu snow". 

I els resultats van arribar. La temporada passada va fregar el podi amb una quarta plaça a la Copa d´Europa i va debutar a la Copa del Món. Els objectius enguany seran no baixar dels deu primers a la competició continental i consolidar-se al circuit mundial, on creu que li falta "una mica més de rodatge" i "no tenir por a fer salts grans".

No és l´objectiu, però tampoc està totalment descartada per anar als Jocs Olímpics al febrer. "És el meu somni però he de ser realista", declara tenint clar que "abans de poder classificar-me per als jocs, fer resultats importants en Copa del Món".  Així que "si no són aquests jocs, seran els propers", conclou.

Maeva Estévez va al seu ritme, les lesions li han posat les coses difícils, però, amb 22 anys continua tenint tot un món al davant.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares/Sergi Garcia