- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Maeva Estévez s'entrena carregada de motivació amb l'objectiu fixat en la Copa del Món

  Esports   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

S´ha fet esperar però a final de la temporada passada va arribar la explosió de Maeva Estévez com a surfista de neu. Després de molts anys en solitari Lluís Marín tindrà una compatriota a la Copa del Món. Aquest estiu, sense lesions, Estévez està més motivada que mai.

Maeva Estévez entrena carregada d´il·lusió. Els motius són sobrats, per ella és la primera pretemporada sense lesions a més d'haver tancat una temporada amb els millors resultats de la seva carrera. Va ser després de superar un trencament de lligaments al genoll i "en un any de canvis, ja que també canviava d'equip". Volia fer una bona temporada i per això va necessitar un canvi de mentalitat "que em va fer confiar en el meu snow". 

I els resultats van arribar. La temporada passada va fregar el podi amb una quarta plaça a la Copa d´Europa i va debutar a la Copa del Món. Els objectius enguany seran no baixar dels deu primers a la competició continental i consolidar-se al circuit mundial, on creu que li falta "una mica més de rodatge" i "no tenir por a fer salts grans".

No és l´objectiu, però tampoc està totalment descartada per anar als Jocs Olímpics al febrer. "És el meu somni però he de ser realista", declara tenint clar que "abans de poder classificar-me per als jocs, fer resultats importants en Copa del Món".  Així que "si no són aquests jocs, seran els propers", conclou.

Maeva Estévez va al seu ritme, les lesions li han posat les coses difícils, però, amb 22 anys continua tenint tot un món al davant.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares/Sergi Garcia