- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Preeuropeus durs per a les seleccions sub-19 i sub-17 de futbol

  Esports   06 de desembre, 2017 Preeuropeus durs per a les seleccions sub-19 i sub-17 de futbol

Les seleccions de futbol sub-19 i sub-17 ja coneixen els rivals per a les properes fases de classificació europees. Grups potents, amb Espanya i Itàlia com a caps de cartell.

No ho tindran gens fàcil les seleccions de categories inferiors en dues fases de classificació que es disputaran l'octubre de l'any vinent.

Andorra sub-19 s'enfrontarà a Espanya, Suïssa i Bielorússia en una lligueta que es disputarà en territori helvètic. La sub-17 jugarà a Croàcia contra l'amfitrió, Itàlia i Armènia.

Informa: David Domingo