- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Primers punts com a absolut per al 'freerider' Guim Campeny

  Esports   11 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Primers punts per al jove Guim Campeny en categoria absoluta. El rider andorrà va ser vuitè en el debut a l'exigent Freeride World Qualifier.

Dani Fornell ha estat sol molts anys però darrere arriben molts reforços. Un dels més destacats és Guim Campeny, qui ja ha debutat al Freeride World Qualifier.

En la prova de dues estrelles del Verbier Freeride Week, el rider andorrà va finalitzar en una meritòria vuitena plaça. Baixada molt fluïda amb un parell de salts de grans dimensions ben planxats a Verbier, la meca del freeride mundial. El descens li ha valgut 185 punts; els primers en el circuit que dona accés al Freeride World Tour.

Guim Campeny disputarà divendres, de nou a l'estació Suïssa, la segona prova del Verbier Freeride Week amb un valor de dos estrelles.

El Freeride World Tour començarà el dia 20 al Japó.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides Freeride World Tour