- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Prop de 450 nens de l'escola francesa descobreixen el bàsquet 3x3

  Esports   05 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els infants de l´escola francesa de primera ensenyança han participat en la jornada de bàsquet 3x3 a l´escola, organitzada per la federació. Els jugadors del MoraBanc Andrew Albicy i David Walker han participat en el lliurament d'obsequis i han parlat del partit de dimecres contra el Fiat Torí.

El Joan Alay s´ha ompert de menuts en una nova jornada multitudinària de bàsquet. La tercera edició del 3x3 a l´escola arribarà a més de 2.000 alumnes de primera ensenyança i aquesta setmana era el torn de l´escola francesa. Durant dos dies s'hi han donat cita prop de 450 infants entre 9 i 11 anys.

Els nens han destacat la presència dels jugadors del MoraBanc Andorra, amb qui han compartit el matí. I és que "el ganxo mediàtic del club és brutal", ha dit el director tècnic de la federació, Jaume Tomàs, posant en relleu "la il·lusió de tenir a prop els seus ídols". Els jugadors Andrew Albicy i David Walker han estat els amfitrions de luxe. Tots dos veuen l'equip en una bona dinàmica per afrontar dimecres el primer matx ball de l´Eurocup, contra el Fiat Torí. "Venim d'una derrota dura a València però si juguem amb la mateixa energia que en la segona part, tindrem una bona oportunitat de guanyar", ha manifestat Walker.

La propera jornada del 3x3 tindrà lloc el 15 de desembre amb els alumnes de l'escola andorrana.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Romagosa