- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Scotty Jordan deixa la competició

  Esports   04 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Era un secret a veus però aquest dilluns ho ha confirmat la federació coincidint amb la presentació de la temporada. Scotty Jordan acomiada la competició i amb la seva baixa la secció de freestyle es troba en una situació compromesa ja que l´únic representat, Carles Aguareles es troba lesionat.

Scotty Jordan portava gairebé una dècada a la federació. Amb ell, Noah Albaladejo i Guy Diaz va néixer aquesta secció. Les lesions l'han obligat a deixar la competició amb només 24 anys. "M'han fet frenar molt i no he pogut arribar al nivell que esperava", ha declarat. Ara es prepara per ajudar a fer créixer la base.

El panorama no és el millor per a la secció tenint en compte que l'únic representant està superant una lesió. Explica que es troba al final de la recuperació. "Falta poc i estem treballant dur. Aquesta temporada ens la prendrem per veure com va el genoll i, si tot va bé, fer alguna competició a final de temporada", ha dit.

En la base es veuen brots verds. Es treballa amb els joves Pau Rabasa i Nil Brocant per seguir les passes d'Aguareles. El treball conjunt amb la Federació Espanyola iniciat la temporada passada pot ser clau. El seleccionador de freestyle, Josep Gil, ha avançat que "Pau Rabasa començarà a fer competicions FIS aquest any per arribar als 10 punts i competir en Copa d'Europa".

Scotty Jordan s'ha acomiadat de manera prematura de la competició, però espera poder seguir fent el que més li agrada i entrar de nou en aquesta foto com a entrenador.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa