- El Consell General ha aprovat per unanimitat la presa en consideració de la proposició de llei de suport als emprenedors presentada pels socialdemòcrates. Tot i que tots els grups s´hi han mostrat favorables, han apuntat que s´haurà d´esmenar per corregir alguns errors. - L´aeroport Andorra-la Seu ha acollit vols de prova d´operacions instrumentals que permetran millorar el funcionament de la infraestructura. Es tracta dels aparells que permetran fer les operacions d´aproximació a l´hivern i en condicions meteorològiques complicades. Des del Govern s´espera que l´aeroport estigui preparat per acollir vols comercials el 2018. - El Tribunal de Corts ha deixat vist per a sentència el judici contra Jaume Cabot, acusat d´haver filtrat prop de 16.000 contrasenyes i adreces dels correus andorra.ad. La fiscalia demana 4 anys de presó condicionada al pagament de diverses indemnitzacions per valor de 100.000 euros i la defensa vol l´absolució. - Encamp posa en marxa la targeta de prepagament per als aparcaments comunals. La targeta oferirà la primera hora gratuïta i la resta a meitat de preu. L´objectiu seria que es pogués utilitzar també a Escaldes-Engordany aviat. El comú d´Encamp ha invertit 20.000 euros en aquest nou sistema que pretén estalviar temps i diners als ciutadans. - El Govern ha declarat projecte d´interès nacional la contrucció d´una passarel·la esquiable a la pista de l´Avet, de Soldeu, i un aparcament de més de 400 places a la localitat canillenca. Aquestes infraestructures són necessàries pel bon desenvolupament de les finals de la Copa del Món d´esquí alpí del 2019. Les obres començaran entre juny i juliol.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Sergi Segado relleva Adrián Garrido com a entrenador del Club Vòlei Encamp

  Esports   11 de gener, 2017 Sergi Segado relleva Adrián Garrido com a entrenador del Club Vòlei Encamp

El Club Vòlei Encamp canvia d'entrenador. Sergi Segado relleva Adrián Garrido, que ha deixat el càrrec per motius personals.

Garrido, que ha estat tres anys al capdavant de l'equip, continuarà lligat a l'escola de vòlei i com a assistent del cos tècnic. Segado, que havia estat jugador del club fins a aquesta temporada, té el repte de classificar l'equip per al play-off de la primera divisió catalana, que pot conduir a la fase d'ascens a primera nacional.

Informa: David Domingo