- El butlletí del Consell General ha publicat la modificació de la llei de competències i transferències que el Govern, els comuns i el Consell han preparat de manera conjunta. Després d´un estira-i-arronsa on cada part ha intentat defensar la seva parcel·la, ara el text arriba al Consell. S´ha tramitat amb caràcter d´urgència i els grups tenen fins a l´1 de setembre per esmenar-la. - La Fundació Crèdit Andorrà ha ampliat la programació d´iniciatives destinades a la gent gran a l´Espai. Entre les novetats s´hi han afegit activitats d´informàtica, un curs de francès o xerrades sobre hàbits saludables. Les inscripcions s´obriran l´1 de setembre. - La millora del peu de pistes del Pas de la Casa haurà d´esperar com a mínim fins que no es debloquegi l´acord d´intencions entre el comú d´encamp i SAETDE. El que sí es podria desenvolupar ja per l´any vinent és un edifici de serveis a la zona de les Abelletes que la societat té projectat i que no estaria tan lligat a l´ampliació de la concessió. - L´oposició lamenta que el Govern hagi trigat tant a reconèixer la manca d´efectius a lapolicia i a voler dur a terme accions. Liberals ha destacat que les prejubilacions ja fa temps que van deixar el cos d´ordre sense els recursos suficients i el PS ha criticat que l´executiu no dugui a terme accions immediatament i per contra, proposi un pacte d´estat. - Demà la Massana celebra els 10 anys de l´orgue de Sant Iscle i Santa Victòria i ho fa amb una activitat pedagògica per als més petits i un concert on poder escoltar les possiblitats de l´instrument amb peces de totes les èpoques per demostrar que l´orgue té una gran sortida dins la música d´avui en dia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Sergi Segado relleva Adrián Garrido com a entrenador del Club Vòlei Encamp

  Esports   11 de gener, 2017 Sergi Segado relleva Adrián Garrido com a entrenador del Club Vòlei Encamp

El Club Vòlei Encamp canvia d'entrenador. Sergi Segado relleva Adrián Garrido, que ha deixat el càrrec per motius personals.

Garrido, que ha estat tres anys al capdavant de l'equip, continuarà lligat a l'escola de vòlei i com a assistent del cos tècnic. Segado, que havia estat jugador del club fins a aquesta temporada, té el repte de classificar l'equip per al play-off de la primera divisió catalana, que pot conduir a la fase d'ascens a primera nacional.

Informa: David Domingo