- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Letònia- Andorra: Una bona pel·lícula amb mal final (4-0)

  Esports   10 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Andorra ha caigut per un clar 4 a 0 a Letònia en el darrer partit de la fase de classificació per al Mundial del 2018. Els de Koldo Álvarez han estat lluny de la millor versió en aquest darrer partit de la fase. Un resultat que deixa els tricolors últims del grup B amb quatre punts.

Andorra es trobava davant una oportunitat històrica:  aconseguir el millor resultat en una fase de classificació per un Mundial o Eurocopa. Però com va passar en el partit a les Illes Fèroe, l'equip no ha estat a l'altura. Un parell d'errades defensives han situat el 2 a 0 al marcador. Andorra ha reaccionat després del primer gol però no ha tingut encert cara a porteria. A la segona meitat Letònia ha sentenciat amb dos gols més.

Un mal resultat que no fa ombra a la gran fase protagonitzada per el jove equip de Koldo Álvarez. Després de 12 anys s'ha tornat a puntuar aconseguint una victòria i un empat a la lligueta. En aquesta fase el Nacional s'ha convertit en un talismà per a l'equip però també s'ha demostrat que cal treballar de valent per millorar les prestacions fora de casa.

Informa: Cesc Sanjuan