- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Victòria contundent del VPC en el darrer partit de pretemporada contra el Manresa

  Esports   16 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra s'ha imposat amb claredat al Manresa, per 55 a 5, en el darrer partit de pretemporada per als andorrans, que la setmana vinent s'estrenaran a domicili.

Darrer partit de pretemporada i el VPC ha resolt la papereta amb contundència. 55 a 5 davant un rival força inferior, com és el Manresa. Els de Garcia i Kirikashvili han dominat de principi a fi al terreny de joc i amb aquesta nova victòria tanquen la pretemporada invictes, després dels triomfs davant de la Barguillere i el Carmaux.

El partit també ha servit per donar minuts a les cares noves i els més joves, per tal que comencin a agafar ritme de competició de cara a l'inici de lliga. En aquest sentit, els andorrans iniciaran la temporada fora del Principat, el pròxim dia 24, a territori francès a promoció d'honor.

D'altra banda, la selecció femenina sub-18 ha disputat un partit contra la selecció absoluta, per tal de preparar l'europeu sub-18 que es disputarà el pròxim cap de setmana a l'Estadi Nacional.

Informa/imatge: Joel Romero