- El Govern ha encarregat un estudi sobre el patrimoni gastronòmic. Arran d´aquest projecte, el darrer Observatori del CRES ha presentat el coneixement dels ciutadans d´aquesta qüestió. Els resultats mostren que 3 de cada 10 no sap definir quins serien els plats tradicionals. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen 40 anys o més. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Diumenge rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Vilasetrú deixa la presidència de la Federació de Rugbi per motius personals

  Esports   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Canvi a la presidència de la Federació de Rugbi. Xavier Vilasetrú ha anunciat aquest dimecres que deixa el càrrec per motius personals. La Federació de Rugbi obre així una nova etapa. El fins ara vocal, David Ferré, serà el relleu al capdavant de la junta directiva.

Les obligacions familiars i la feina han anat deixant cada vegada menys temps a Xavier Vilasetrú per dirigir una Federació de Rugbi que li exigia una dedicació creixent. Un dia després d´anunciar la dimissió, fa un balanç positiu dels vuit anys de mandat. Va arribar a la presidència en temps de restriccions econòmiques i marxa satisfet del treball fet amb la base.

David Ferré es farà càrrec de la presidència fins a final del mandat. Vilasetrú continuarà vinculat a la junta, per facilitar el traspàs de poders com a vocal. 

Els Europeus sub-18 de 15, en categoria masculina, i el femení de set dels últims anys han estat el millor aparador per promocionar la pilota oval. El repte de la nova junta serà continuar ampliant la base de jugadors per assegurar el futur. 

Informa: Joan López / Imatges: J.L. / arxiu