- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Vilasetrú deixa la presidència de la Federació de Rugbi per motius personals

  Esports   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Canvi a la presidència de la Federació de Rugbi. Xavier Vilasetrú ha anunciat aquest dimecres que deixa el càrrec per motius personals. La Federació de Rugbi obre així una nova etapa. El fins ara vocal, David Ferré, serà el relleu al capdavant de la junta directiva.

Les obligacions familiars i la feina han anat deixant cada vegada menys temps a Xavier Vilasetrú per dirigir una Federació de Rugbi que li exigia una dedicació creixent. Un dia després d´anunciar la dimissió, fa un balanç positiu dels vuit anys de mandat. Va arribar a la presidència en temps de restriccions econòmiques i marxa satisfet del treball fet amb la base.

David Ferré es farà càrrec de la presidència fins a final del mandat. Vilasetrú continuarà vinculat a la junta, per facilitar el traspàs de poders com a vocal. 

Els Europeus sub-18 de 15, en categoria masculina, i el femení de set dels últims anys han estat el millor aparador per promocionar la pilota oval. El repte de la nova junta serà continuar ampliant la base de jugadors per assegurar el futur. 

Informa: Joan López / Imatges: J.L. / arxiu