- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra la Vella aprova la resolució definitiva del contracte dels Pouets

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Comú de la capital ha aprovat la resolució definitiva del contracte de concessió de l'aparcament dels Pouets i el retorn de la propietat a la corporació.

Conxita Marsol ha explicat que no han tingut notícies de l'empresa concessionària des del tancament cautelar del pàrquing i ha assenyalat que els treballadors l'havien informat de problemes en el cobrament de les nòmines. El Comú tanca així un conflicte que s'arrossega des de fa mesos. Ara, un cop la corporació torni a disposar de les claus de la instal·lació, n'estudiarà possibles solucions. No es descarta que pugui assumir-ne l'explotació. La decisió s'ha pres per unanimitat.

Informa: Ana Alamán