- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Calamarsa, neu i David Bisbal, el més vist de la setmana

  Noticies » Societat   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Dues notícies relacionades amb la meteorologia encapçalen les informacions més consultades d'aquesta setmana al web andorradifusio.ad. L'actuació de David Bisbal també ha provocat força visites i comentaris a les xarxes socials.

La forta tempesta elèctrica i de calamarsa de la matinada de diumenge és la notícia més vista dels darrers set dies. Es van registrar fins a 56 litres per m2 en alguns punts i els bombers van haver de fer sortides per inundacions i esllavissades. Com a conseqüència de la tempesta les plantacions de tabac es van veure malmeses i el Funicamp es va avariar.

El concert estrella de la festa major de la capital, el de David Bisbal, és la segona notícia més vista. Més de 4.600 persones es van aplegar a la vela del Cirque du Soleil per cantar amb l'artista les cançons del nou disc i alguns dels seus èxits més coneguts.

Tanca el podi de les informacions més consultades una altra notícia relacionada amb la meteorologia, en aquest cas amb la baixada de temperatures dels darrers dies. La imatge emblanquinada de diversos cims en ple mes d'agost ha provocat força comentaris a les xarxes socials.

Informa: Judit Pedrós