- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Calamarsa, neu i David Bisbal, el més vist de la setmana

  Noticies » Societat   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Dues notícies relacionades amb la meteorologia encapçalen les informacions més consultades d'aquesta setmana al web andorradifusio.ad. L'actuació de David Bisbal també ha provocat força visites i comentaris a les xarxes socials.

La forta tempesta elèctrica i de calamarsa de la matinada de diumenge és la notícia més vista dels darrers set dies. Es van registrar fins a 56 litres per m2 en alguns punts i els bombers van haver de fer sortides per inundacions i esllavissades. Com a conseqüència de la tempesta les plantacions de tabac es van veure malmeses i el Funicamp es va avariar.

El concert estrella de la festa major de la capital, el de David Bisbal, és la segona notícia més vista. Més de 4.600 persones es van aplegar a la vela del Cirque du Soleil per cantar amb l'artista les cançons del nou disc i alguns dels seus èxits més coneguts.

Tanca el podi de les informacions més consultades una altra notícia relacionada amb la meteorologia, en aquest cas amb la baixada de temperatures dels darrers dies. La imatge emblanquinada de diversos cims en ple mes d'agost ha provocat força comentaris a les xarxes socials.

Informa: Judit Pedrós