- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Calamarsa, neu i David Bisbal, el més vist de la setmana

  Noticies » Societat   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Dues notícies relacionades amb la meteorologia encapçalen les informacions més consultades d'aquesta setmana al web andorradifusio.ad. L'actuació de David Bisbal també ha provocat força visites i comentaris a les xarxes socials.

La forta tempesta elèctrica i de calamarsa de la matinada de diumenge és la notícia més vista dels darrers set dies. Es van registrar fins a 56 litres per m2 en alguns punts i els bombers van haver de fer sortides per inundacions i esllavissades. Com a conseqüència de la tempesta les plantacions de tabac es van veure malmeses i el Funicamp es va avariar.

El concert estrella de la festa major de la capital, el de David Bisbal, és la segona notícia més vista. Més de 4.600 persones es van aplegar a la vela del Cirque du Soleil per cantar amb l'artista les cançons del nou disc i alguns dels seus èxits més coneguts.

Tanca el podi de les informacions més consultades una altra notícia relacionada amb la meteorologia, en aquest cas amb la baixada de temperatures dels darrers dies. La imatge emblanquinada de diversos cims en ple mes d'agost ha provocat força comentaris a les xarxes socials.

Informa: Judit Pedrós