- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Calamarsa, neu i David Bisbal, el més vist de la setmana

  Noticies » Societat   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Dues notícies relacionades amb la meteorologia encapçalen les informacions més consultades d'aquesta setmana al web andorradifusio.ad. L'actuació de David Bisbal també ha provocat força visites i comentaris a les xarxes socials.

La forta tempesta elèctrica i de calamarsa de la matinada de diumenge és la notícia més vista dels darrers set dies. Es van registrar fins a 56 litres per m2 en alguns punts i els bombers van haver de fer sortides per inundacions i esllavissades. Com a conseqüència de la tempesta les plantacions de tabac es van veure malmeses i el Funicamp es va avariar.

El concert estrella de la festa major de la capital, el de David Bisbal, és la segona notícia més vista. Més de 4.600 persones es van aplegar a la vela del Cirque du Soleil per cantar amb l'artista les cançons del nou disc i alguns dels seus èxits més coneguts.

Tanca el podi de les informacions més consultades una altra notícia relacionada amb la meteorologia, en aquest cas amb la baixada de temperatures dels darrers dies. La imatge emblanquinada de diversos cims en ple mes d'agost ha provocat força comentaris a les xarxes socials.

Informa: Judit Pedrós