- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Canillo inaugura el pessebre amb noves figures i ja supera les 220

  Noticies » Societat   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Torna una de les tradicions més populars de Canillo: el pessebre amb figures a mida real. Els primers a gaudir-ne aquest matí han estat els escolars de tots els sistemes educatius.

Canillo ha inaugurat una nova edició del pessebre i ho fa estrenant quatre figures noves. Amb aquestes, ja són 220 les que hi ha repartides pels carrers de la parròquia.

Les estampes estan col·locades de tal manera que emulen antics oficis. Es vol que els visitants segueixin un recorregut per veure-les i que coneguin així tots els racons de la població. La idea és mantenir el pessebre com a mínim un mes. El cònsol major, Josep Mandicó, ha destacat que ja és "un atractiu" més del poble.

Els infants de primària de les escoles de la parròquia han estat els encarregats d'inaugurar aquesta vuitena edició. Després de fer un cop d'ull a les figures, han gaudit d'un esmorzar popular amb coca i xocolata.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Jordi Seabra