- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Carles Naudi justifica que parli en nom de CC en ser qüestionat pels liberals massanencs

  Noticies » Política   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad
El secretari general dels liberals, Amadeu Rossell, i la consellera Judith Pallarés estan molestos amb Carles Naudi i Joan Carles Camp.
Tots plegats són membres de Ciutadans Compromesos, força parroquial massanenca. Però els liberals qüestionen que, al Consell, Naudi i Camp parlin en nom de la formació parroquial després de marxar del grup liberal.

Naudi recorda que ja ho feia abans del trencament i creu que té legitimitat per fer-ho "com a expresident, director de campanya i membre de l'executiva de Ciutadans Compromesos". "Entenc que hi hagi gent d'altres grups parlamentaris que també voldrien fer ús d'aquesta menció, però és que ningú no els hi ha privat. Per tant, si volen dir que són membres de Ciutadans Compromesos i d'un grup parlamentari determinat poden fer-ho, com jo ho he vingut fent fins al dia d'avui", ha afegit Naudi.

Informa: Andrés González-Nandín